Daktuin - De Susanna

Daktuin

De Susanna heeft, net als diverse andere gebouwen op Oostenburg, een groen dak. Daardoor is het nóg prettiger vertoeven in uw nieuwbouwwoning in het centrum van Amsterdam: het groen haalt CO2 uit de lucht, vangt water op én houdt de omgeving koel bij zomerse temperaturen.

Middenin in de stad creëren we een groene oase. De plek om uw buren te ontmoeten, vrienden en familie te ontvangen of even in stilte te genieten van het fantastische uitzicht over het water en de binnenstad van Amsterdam.

Even bijpraten met de buurman, een krantje lezen in de ochtendzon en een wijntje drinken op een groen terras was nog nooit zo ontspannen als hier. Uniek in het centrum van Amsterdam.

De groene daken hebben allemaal een unieke functie: bij het een staat urban farming centraal, bij het ander ravotten in een ecologisch speellandschap en bij een derde de exclusieve dakbar met natuurlijke terrassen.

Elk dak draagt bovendien bij aan de wateropvang en de elektriciteitsopwekking.

Als eigenaar van een nieuwbouwwoning in De Susanna bereikt u de zonovergoten daktuin eenvoudig en snel met een lift.

Op een van de gebouwen van De Susanna komt een zonnige groene daktuin van circa 51 m2 met grote picknicktafels, een glazen balustrade, aluminium plantenbakken, sfeervolle verlichting en een houten dek in visgraatmotief. Het veelzijdige groen bestaat uit een mix van bloemen, bomen, heesters en vaste planten.

Tegen de gevel groeien fruitbomen en klimplanten, zoals de zoete druif. De allerkleinste diertjes vinden hun thuis tussen de gevelbeplanting in een insectenhotel.

Partners